Praktische informatie

(Foto van Aaron Burden op Unsplash)

Gesprekken kunnen zowel in mijn praktijk doorgaan (3272 Scherpenheuvel-Zichem) als online. Ik kom niet aan huis voor gesprekken.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Voor mensen met een motorische beperking kan het moeilijk zijn om de trap te gebruiken en is een online sessie mogelijks meer aangewezen.

Ik heb geen wachtruimte; gelieve dan ook op het afgesproken uur te komen. Bent u wat te vroeg, moet ik u vragen om in de auto te wachten. Bent u ruim te vroeg, kan u altijd een wandelingetje doen in de mooie omgeving (Averbode is vlakbij).

Sessies kunnen doorgaan in het Nederlands, Frans of Engels. Voor andere talen kan er met een tolk worden gewerkt. Ik heb ervaring met het werken met cliënten uit verschillende culturen en van uiteenlopende nationaliteiten.

U kan cash betalen, per overschrijving of via PayConiq of Paypal.

Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, gelieve me dan ten laatste de avond voordien hiervan op de hoogte te brengen. Indien een sessie pas de dag zelf geannuleerd wordt, reken ik 35€ aan. Indien ik helemaal niet verwittigd word van het feit dat de sessie niet door gaat en ik niemand zie opdagen, reken ik 70€ aan. Een sessie annuleren doe je per telefoon (bellen of SMS), niet per mail.

Gelieve te parkeren op de kiezels voor de haag, zodat de doorgang van de oprit vrij blijft. Mag ik vragen om niet bij de buren te parkeren.