Coaching en psychotherapie voor volwassenen

(Foto van Lina Trochez op Unsplash)

Ik begeleid volwassenen die door een moeilijke periode gaan, zoekende zijn,  worstelen met vragen, of zich niet goed in hun vel voelen. We staan stil bij wat je ervaart, bij wat je kan doen, bij hoe je naar het leven kijkt en bij de weg die je voorheen hebt afgelegd. Centraal staat voor mij: wat er zich in ons leven voordoet/voordeed, daar hebben we niet zoveel vat op (gehad), maar wel op hoe we ermee omgaan.

Wat kan je verwachten? Naast gesprek kan ik ook gebruik maken van andere technieken en methodieken: creatief werk, visualisatie, meditatie, relaxatie,…
Ik werk traumasensitief. Dit wil zeggen dat ik inzicht heb in het gegeven trauma en hier ook mee kan werken (oa via Compassionate Inquiry).

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 70€.

Indien je dat wenst kan je een factuur vragen in het kader van eventuele terugbetaling door ziekenfonds of een andere extra verzekering.

Annulatieregeling: Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, gelieve me dan ten laatste de avond voordien hiervan op de hoogte te brengen. Indien een sessie pas de dag zelf geannuleerd wordt, reken ik 35€ aan. Indien ik helemaal niet verwittigd word van het feit dat de sessie niet door gaat en ik niemand zie opdagen, reken ik 70€ aan. Een sessie annuleren doe je per telefoon (bellen of SMS), niet per mail.

In sommige gevallen is het nodig om overleg te hebben met andere hulpverleners die met u samen werken. Voor zulk overleg reken ik 60€ + kilometervergoeding. Ik neem enkel deel aan zulk overleg als ik uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor heb.