Coaching en psychotherapie voor volwassenen

Ik begeleid volwassenen die in hun leven door een moeilijke periode gaan en samen willen uitzoeken wat ze zelf kunnen doen om hieruit te geraken. We staan stil bij wat je ervaart, bij wat je kan doen, bij hoe je naar het leven kijkt en bij de weg die je voorheen hebt afgelegd. Centraal staat voor mij: wat er zich in ons leven voordoet/voordeed, daar hebben we niet zoveel vat op (gehad), maar wel op hoe we ermee omgaan.

Wat kan je verwachten? Naast gesprek kan ik ook gebruik maken van andere technieken en methodieken: creatief werk, visualisatie, meditatie, relaxatie,…

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 60€.

Indien je dat wenst kan je een factuur vragen in het kader van eventuele terugbetaling door ziekenfonds of een andere extra verzekering.

– annulatieregeling: Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, gelieve me dan ten laatste de avond voordien hiervan op de hoogte te brengen. Indien een sessie pas de dag zelf geannuleerd wordt, reken ik 30€ aan. Indien ik helemaal niet verwittigd word van het feit dat de sessie niet door gaat en ik niemand zie opdagen, reken ik 60€ aan. Een sessie annuleren doe je per telefoon, niet per mail, tenzij je minstens 2 dagen op voorhand annuleert.