Weer 100% aan het werk in mijn eigen praktijk…

Sinds december 2009 werk ik enkele uren per week (eerst één dag, nadien twee dagen) in de groepspraktijk ’t Labyrint in Ham. Deze samenwerking heeft me veel ervaring en bijzondere contacten geboden. Ik heb in ruil daarvoor mijn ervaring, deskundigheid en betrokkenheid ingezet.
Nu, zo’n drie jaar later, is het tijd om weer helemaal mijn eigen weg te gaan. Alle domeinen in mijn leven zijn aan het verschuiven (verhuizen, opstart van een eigen uitgeverij) en blijkbaar is het nu ook tijd om terug te keren naar mijn nest: mijn eigen praktijk in Scherpenheuvel. Vanaf 1 april zal ik weer 5 dagen per week aan het werk zijn in Scherpenheuvel.
Ik wil graag de collega’s in ’t Labyrint van harte danken voor de fijne samenwerking en ik kijk ernaar uit om over de grenzen van de beide praktijken heen een manier van samenwerking te kunnen blijven behouden.