Mijn eerste zelfgeschreven boekjes zijn een feit!

Jawel, het is zover: mijn eerste zelfgeschreven boekjes zijn er! Sinds 1 februari staat hier een grote stapel dozen met boekjes die wachten op een nieuwe eigenaar.
De verhalen in deze boekjes kwamen tot stand in mijn werk met kinderen. Op basis van hun thema/probleem schrijf ik verhalen waarme ze hun probleem in een metafoor voor zich krijgen zodat ze er op een dieper niveau, onbewust mee aan de slag kunnen.
Doorheen de jaren merkte ik dat ik de verhalen die ik voor bepaalde kinderen schreef, ook kon gebruiken voor andere kinderen. Zo ontstond het verlangen om de verhalen te gaan uitgeven zodat veel meer kinderen in contact kunnen komen met deze helende verhalen.
Het afgelopen jaar heb ik mijn eigen uitgeverij opgestart: wave. En nu ligt de eerste uitgave van wave op tafel…
Spannend om de eerste creatie zo helemaal gerealiseerd te zien! En het is vooral spannend om ze nu aan iedereen te laten zien. Het is niet omdat ik enthousiast ben dat iedereen dat zal zijnā€¦ Wat als ze niet goed onthaald worden? Typische angsten van de creatieveling zeker?
De eerste reacties die ik krijg, zijn gelukkig heel positief. Op die vibes gaan we verder!
Ze zijn uiteraard nog altijd te koop via de webshop of op afspraak bij mij (Scherpenheuvel).
Men zegge het voort!!