Coaching voor professionelen

Wanneer je met kinderen werkt, is je belangrijkste werktuig je eigen persoon.
Soms zijn er kinderen die je uitdagen. Ze weten je telkens weer te irriteren of op de kast te jagen. Andere kinderen hebben iets wat je raakt waardoor je in de war geraakt of vanuit medelijden met dat kind omgaat. Er zijn ook kinderen die antipathie oproepen of zelfs afkeer. Wat maakt dat bepaalde kinderen zulke sterke reacties oproepen bij jou en soms helemaal niet bij je collega’s? Wat maakt dat je zo gevoelig bent voor sommige types van kinderen en niet voor andere kinderen?


Elke keer je in contact met een kind zulke sterke reacties voelt, wordt er iets in jou getriggerd dat de kans krijgt om geheeld te worden.

Samen bekijken we wat er aan de hand is, wat er precies gebeurt tussen jou en dat kind. Van daaruit nemen we dan ook de kans om dat wat in jou geraakt wordt, te helen.

Weet dat kinderen grote leraars kunnen zijn!

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 60€.

Indien je dat wenst kan altijd je een factuur vragen (in het kader van terugbetaling door werkgever of onkostennota voor eigen onderneming).

– annulatieregeling: Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, gelieve me dan ten laatste de avond voordien hiervan op de hoogte te brengen. Indien een sessie pas de dag zelf geannuleerd wordt, reken ik 30€ aan. Indien ik helemaal niet verwittigd word van het feit dat de sessie niet door gaat en ik niemand zie opdagen, reken ik 60€ aan. Een sessie annuleren doe je per telefoon, niet per mail, tenzij je minstens 2 dagen op voorhand annuleert.

Comments are closed.