Coaching voor professionelen

Wanneer je met kinderen of jongeren werkt, is je belangrijkste werktuig je eigen persoon.
Soms zijn er kinderen of jongeren die je uitdagen. Ze weten je telkens weer te irriteren of op de kast te jagen. Anderen hebben iets wat je raakt waardoor je in de war geraakt of vanuit medelijden met dat kind of die jongere omgaat. Er zijn er ook die antipathie oproepen of zelfs afkeer. Wat maakt dat bepaalde kinderen of jongeren zulke sterke reacties oproepen bij jou en soms helemaal niet bij je collega’s? Wat maakt dat je zo gevoelig bent voor sommigen en niet voor anderen?

Elke keer je in contact met een kind of jongere zulke sterke reacties voelt, wordt er iets in jou getriggerd dat de kans krijgt om geheeld te worden.

Samen bekijken we wat er aan de hand is, wat er precies gebeurt tussen jou en dat kind of die jongere. Van daaruit nemen we dan ook de kans om dat wat in jou geraakt wordt, te helen.

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 60€.

Indien je dat wenst kan altijd je een factuur vragen (in het kader van terugbetaling door werkgever of onkostennota voor eigen onderneming).

– annulatieregeling: Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, gelieve me dan ten laatste de avond voordien hiervan op de hoogte te brengen. Indien een sessie pas de dag zelf geannuleerd wordt, reken ik 30€ aan. Indien ik helemaal niet verwittigd word van het feit dat de sessie niet door gaat en ik niemand zie opdagen, reken ik 60€ aan. Een sessie annuleren doe je per telefoon, niet per mail, tenzij je minstens 2 dagen op voorhand annuleert.